>
27.01.2021 16:30 Вік: 4 yrs
Категорія: Новини

профілактичний рейд «Сім’я»


26 січня спеціалістами служби у справах дітей Суворовської районної у м. Херсоні ради спільно з представниками відділу ювенальної превенції Херсонського відділу поліції Головного Управління Національної поліції в Херсонській області було проведено профілактичний рейд «Сім’я». Під час рейду відвідано 7 родин, у яких виховуються 17  неповнолітніх та малолітніх дітей. Складено відповідні акти обстеження їх умов мешкання.

З батьками було проведено профілактично - роз’яснювальну роботу щодо відповідального ставлення до виховання, навчання та утримання дітей, ознайомлено із законодавчими документами стосовно належного виконання ними своїх батьківських обов’язків та попереджено про адміністративну та кримінальну відповідальність у разі недбалого ставлення до виховання, розвитку  та утримання дитини

Попереджено 4 осіб про відповідальність за неналежне виконання батьківських обов’язків в частині утримання, виховання та навчання дітей. Виявлено дві нові родини з трьома малолітніми дітьми, умови мешкання яких мають ознаки перебування у складних життєвих обставинах, що є підставою для  взяття на облік служби у справах дітей.

Шановні мешканці!

Якщо вам стало відомо про випадки, що можуть спричинити загрозу життю та здоров’ю дитини, просимо негайно звертатися до служби у справах дітей Суворовської районної у м. Херсоні ради, за адресою: м. Херсон,  просп. Ушакова, 47, тел. 26-51-91, 49-31-24 або до Херсонського відділу поліції Головного управління Національної поліції України у Херсонській області за адресою: м. Херсон, вул. Маяковського, 10 (телефон чергової частини 45-97-80; 22-33-02 або «102»).