Переселенець чекає на Вашу допомогу! >
< Вклоняємо голови перед визволителями…
13.03.2015 12:11 Вік: 10 yrs
Категорія: Новини

Шановні працівники житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення!


    Від імені Суворовської районної у м. Херсоні ради та її виконавчого комітету, вітаю Вас з нагоди професійного свята – Дня працівників житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення!

    Сфера послуг – одна з найважливіших  і соціально - значущих складових господарського комплексу громади міста. Адже це – тепло й затишок в оселях, санітарний стан вулиць, функціонування громадського транспорту, доступні  побутові послуги. Існування цих та інших простих благ – невід’ємна частина добробуту людей, а відтак і запорука їх хорошого настрою та гарного самопочуття.

    Пріоритетним завданням органів влади всіх рівнів – є створення комфортних умов для життя мешканців,  що є вимогою від фахівців галузі високого професіоналізму, почуття особистої відповідальності у процесі  розвитку житлово-комунального господарства та сфери послуг.

    Віримо, що спільними зусиллями влади і  територіальних громад, нам вдасться подолати всі проблеми, пов’язані із облаштуванням нашого побуту, та підняти рівень житлово-комунальних та побутових послуг на новий, більш якісний етап.

    Щиро дякуємо вам, працівники такої  життєво необхідної  галузі, за вашу самовіддану, відповідальну і дуже необхідну працю на благо людей. Бажаємо вам і вашим родинам доброго здоров’я,  щастя, злагоди  і добробуту – в родинах, наснаги, душевного тепла і  якісних  професійних здобутків.                         

З повагою

Голова Суворовської районної

у м.Херсоні ради                                                              М.Ф. Дурницький