Прес-служба ДПІ у м. Херсоні ГУ ДФС у Херсонській області інформує: >
< ВОНИ ПОЗОРЯТЬ НАШЕ МІСТО
13.01.2015 16:22 Вік: 10 yrs
Категорія: Новини

Благодійна допомога на підтримку військових


    Ми вже звикли до того, що мешканці нашого міста не залишаються байдужими до потреб військовослужбовців, які захищають кордони Херсонської області і потребують постійної допомоги.

    08.01.2015 року, волонтерська група, у складі: священників УПЦ Київського патріархату «Стрітення господнього»: отців Миколи та Ігоря, депутата Суворовської районної у м. Херсоні ради  - Левківської М.М., відвідали військовослужбовців на блокпостах у с. Стрілкове  та двох блокпостах у             с. Новомиколаївка.

    Цього разу вони передали військовим різноманітні  продукти харчування, привітали їх з Різдвом Христовим, побажали мирного неба, щастя і родинної злагоди та подякували за патріотизм, мужність і героїзм в охороні держави.

    Слід зазначити, що вищевказані благодійники вже вшосте відвідують блокпости. Протягом грудня 2014 року і січня поточного року ними було зібрано і передано безпосередньо військовим: продукти харчування, засоби гігієни, шкарпетки, теплий  одяг та багато інших, вкрай  необхідних речей.

    Суворовська районна у м. Херсоні рада висловлює щиру подяку всім небайдужим волонтерам та мешканцям за участь у благодійній акції, допомоги військовослужбовцям, які захищають цілісність нашої країни.