Голови квартальних комітетів постійно інформуються >
< Шановні правоохоронці та ветерани органів внутрішніх справ!
18.12.2014 09:34 Вік: 10 yrs
Категорія: Новини

Соціальний захист населення.


     Подяка за чуйність, доброту і професіоналізм!

      До посадових осіб управління соціального захисту населення виконкому Суворовської районної у м.Херсоні ради, що знаходиться на вул.Маяковського, 8,  висуваються дуже високі вимоги.

      Основне завдання їхньої повсякденної роботи  – допомогти людям, які звертаються з питань, що стосуються життєдіяльності, а простіше тим, хто у складних реаліях сьогодення намагається вижити. Враховуючи, що навантаження на працівників збільшилося у рази, у зв?язку з наданням щомісячної адресної допомоги особам, які переміщуються з тимчасово окупованої території України і районів проведення антитерористичної операції, для покриття витрат на проживання, в тому числі на оплату житлово-комунальних послуг, посадовці небайдужі до людських проблем, завжди відкриті для спілкування з тими, хто потребує їхньої  допомоги, більшість людей, яким вони щодня допомагають справитися з нелегкими життєвими обставинами, відчувають їх турботу, увагу і доброзичливість, за що відвідувачі  дякують їм щодня.

      Цього разу, Тархова Наталія Павлівна, яка мешкає за адресою: бульв.Мирний,6, кв.50, надіслала письмову подяку Рудницькій Галині Павлівні – заступнику начальника управління соціального захисту населення, на ім‘я голови районної ради - Дурницького М.Ф.

      Тархова Н.П. -  пенсіонерка, її чоловік паралізований, потребує догляду та  уваги, тому чекати  прийому у черзі, вона не могла. Звернення до Рудницької Г.П., яка, виходячи із ситуації, допомогла вирішити питання, що стало для неї спасінням. Вона розуміє, як нелегко соціальним працівникам вислухати кожного, хто до них звертається, бо це, в основному, малозахищені верстви населення, які потребують особливої уваги і співчуття. 

      Саме так, з добротою і повагою,  працівники управління Суворовського району відносяться до різних категорій людей.