Прес-служба ДПІ у м. Херсоні ГУ Міндоходів у Херсонській області інформує: >
< ВОНИ ПОЗОРЯТЬ НАШЕ МІСТО
10.09.2014 16:47 Вік: 10 yrs
Категорія: Новини

Нарада з головами квартальних комітетів


   10.09.2014 року головою районної у м. Херсоні ради – Дурницьким М.Ф., проведено чергову нараду з головами квартальних комітетів сектора індивідуальної забудови Суворовського району.

    На нараді було розглянуто питання:

- Про результати проведених у серпні-вересні 2014 року перевірок стану благоустрою в кварталах індивідуальної забудови Суворовського району.

- Про організацію та проведення робіт з благоустрою сектора індивідуальної забудови Суворовського району на перерід двомісячника.

- Про порядок здійснення укриття населення у підвальних приміщеннях житлових будинків в секторі індивідуальної забудови.

- Про проходження військової служби в період проведення Антитерористичної операції на Сході України, згідно плану заходів, затверджених головою ХОДА від 05.08.2014 № 20/343.

- Про відзначення в області 25-ї річниці створення громадсько - політичної організації «Народний рух України за перебудову» на виконання розпорядження голови ХОДА від 07.08.2014 № 21/343.

   Дурницький М.Ф. інформував присутніх щодо підготовки до святкування 236-річниці м. Херсона та проведення районних заходів «Золоте весілля», Свята Таврійського мікрорайону «Ми твої діти, Україно», на якому відбудеться нагородження переможців конкурсів «Краще ОСББ, ЖБК», «Кращий квартал сектора індивідуальної забудови району».