Легалізація оплати праці та зайнятості населення >
< Реєстрація КОЛЕКТИВНИХ ДОГОВОРІВ
06.04.2015 15:13 Вік: 9 yrs
Категорія: Новини

Про роботу тимчасової комісії


    Рішенням виконавчого комітету Суворовської районної у м. Херсоні ради від 17.01.2014 року № 11 «Про внесення змін та доповнень до рішення виконавчого комітету районної у м. Херсоні ради від 14.01.2011 року № 21 щодо складу комісії»,затверджено оновлений склад тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат у Суворовському районі з 9 осіб, на засідання комісії постійно запрошується представник Херсонського міського центру зайнятості.

     За січень-березень 2015 року проведено 6 засідань тимчасової комісії, на які було запрошено 50 керівників підприємств-боржників, заслухано 46 керівників, з них: із виплати заборгованості заробітної плати 6 керівників, зі сплати внесків до бюджету Пенсійного фонду України – 29 керівників та із виплати заробітної плати у сумі нижче встановленого законодавства рівня – 13 керівників. Відповідно рішення комісії написано лист голові Херсонської обласної державної адміністрації та лист голові Херсонської міської ради.

     В ході засідань вияснено причини виникнення заборгованості та попереджено керівників за персональну відповідальність відповідно чинного законодавства.