Управління праці та соціального захисту населення інформує: >
< Спільне впорядкування території району
15.08.2014 14:20 Вік: 10 yrs
Категорія: Новини

Піклуватися про дітей – обов’язок дорослих!


   Дитинство - це пора мрій і сподівань, це - віра в казку, яку їм дарують дорослі. Тому від нас, дорослих, залежить яким буде дитинство малюків.

   Немає нічого красивішого та приємнішого, ніж щира усмішка дитини, адже вони абсолютно відверті у всіх своїх діях, емоціях та радощах. Заради їхнього щастя батьки готові абсолютно на все. Дорослим завжди хочеться, щоб безтурботні роки дітей закінчувалися якомога пізніше, щоб вони вдосталь насолоджувалися всіма барвами життя, яке вони лише починають відкривати. Для них кожна подія - незабутнє та яскраве враження. Діти дивляться на світ абсолютно не так, як дорослі. Вони сприймають усе по-своєму і кожен по-різному, але завжди – весело і радісно.

   Адже діти – наше майбутнє, а значить майбутнє України. І саме від нас, дорослих, залежить, яким буде становлення маленької людини та як складеться її доля.

   Прагнення створити дітям достойні умови для повноцінного розвитку знаходять втілення у реальних діях об’єднань співвласників багатоквартирних будинків (ОСББ) та житлово-будівельних кооперативів, де в будинках живуть дружні люди, які беруть ініціативу в свої руки, де спільними зусиллями мешканців і чіткої, злагодженої роботи членів правління приведено в порядок будинки і прилеглі до них території, піклуються про стан майданчиків, підтримують їх належному стані, ремонтують власними силами.

   Дитячий майданчик для дитини за місцем проживання – це цілий світ радісних емоцій та переживань. Ситуація щодо цієї проблеми у районі змінюється на краще, тому  маємо надію, що й надалі буде збільшуватися кількість, гарно облаштованої території для дітей.