Правила безпеки при виявленні підозрілих та вибухових пристроїв >
11.02.2015 11:15 Вік: 10 yrs
Категорія: Новини

Навчання з питань поводження під час надзвичайних ситуацій


    11.02.2015 року проведено навчання посадових осіб підрозділів виконавчих органів Суворовської районної у м.Херсоні ради та працівників Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) з питань:

- Дії населення у надзвичайних ситуаціях, про що інформував Романік О. Р. – старший майстер виробничого навчання обласних та міста Херсона курсів удосконалення керівних кадрів навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності у Херсонській області. Для слухачів було продемонстровано навчально – методичний фільм про правила поводження під час артилерійського обстрілу, укриття населення у сховищах різного типу, споруд і місцевих предметів, які можна використовувати як укриття та про надання психологічної підтримки людей.

- Про виконання Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування» - інформував Дурницький Микола Федорович – голова районної у м.Херсоні ради;

-  Про виконання Закону України «Про звернення громадян» -  інформував Зигало А. В. - керуючий справами виконкому;

    Сіроштан Н.В. - завідувач відділу організаційно-кадрової роботи, інформувала присутніх про Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо відповідальності за корупційні правопорушення», зокрема, внесено  зміни до Кодексу України про адміністративні правопорушення, а також про виконання Закону України «Про засади запобігання і протидії корупції».

    Посадовим особам було роз’яснено правильність заповнення декларацій про майно, доходи витрати і зобов’язання фінансового характеру за 2014 рік.

    Окрему увагу було зосереджено на персональній відповідальності посадових осіб за неподання або несвоєчасне подання декларації.