>
< Нарада з головами квартальних комітетів
16.01.2015 15:14 Вік: 10 yrs
Категорія: Новини


    16.01.2015 року відбулося пленарне засідання ХХХХІ сесії Суворовської районної у м.Херсоні ради шостого скликання.

    У роботі сесії взяли участь: прокурор Суворовського району м. Херсона – Гуляков К.В., начальник Суворовського відділу міліції Херсонського міського відділу УМВС у Херсонській області - Вербицький М.Л., які інформували депутатів про стан законності, боротьби зі злочинністю та охорони громадського порядку на території району, згідно з чинним законодавством, а також члени виконавчого комітету, голови правлінь ОСББ.

     На виконання Постанови Центральної виборчої комісії від 29 липня 2014 року, голова районної у м. Херсоні ради – Дурницький М.Ф. вручив Подяку члену окружної виборчої комісії з виборів Президента України, депутату районної ради - Бузаку Т.О.

     На сесії було розглянуто питання порядку денного:

1. Про інформацію начальника Суворовського відділу міліції Херсонського міського відділу УМВС України в Херсонській області про стан боротьби зі злочинністю та охорони громадського порядку  на території району.

2.Про інформацію прокурора Суворовського району м. Херсона  про стан законності, боротьби із злочинністю у районі згідно чинного законодавства.

3.Про затвердження районної програми „Соціальний захист” на 2015 рік та кошторису видатків на виконання цієї Програми.

4. Про затвердження районної програми „Ветеран” на 2015 рік та кошторису видатків на виконання цієї Програми.

5. Про затвердження кошторису видатків на 2015 рік на виконання заходів районної програми „Діти Херсона на 2011-2015 роки”.

6. Про затвердження районної програми «Сприяння у створенні та підтримці органів самоорганізації населення в районі» на 2015 рік.

7. Про створення цільового фонду районної у місті ради на 2015 рік „Благоустрій Суворовського району” та затвердження  Положення про нього.

8.Про затвердження районної програми «Благоустрій, розвиток інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури Суворовського району» на 2015 рік.

9. Про внесення змін до рішення районної у місті ради від 26.12.2014р. № 249 «Про розподіл видатків бюджету Суворовського району у місті Херсоні на  І квартал 2015 року за головними розпорядниками бюджетних коштів».

10. Про бюджет Суворовського району у місті Херсоні на 2015 рік.

11. Про план роботи Суворовської районної у м.Херсоні ради на 2015 рік.

12. Про затвердження розпоряджень голови ради, виданих у міжсесійний період.

    Питання «Про бюджет Суворовського району у місті Херсоні на 2015 рік», вирішено розглянути після прийняття бюджету міською радою. З одинадцяти питань порядку денного, депутатами було  прийнято відповідні рішення.