Спільні проблеми – спільне вирішення >
< Управління праці та соціального захисту населення інформує:
16.02.2015 15:14 Вік: 10 yrs
Категорія: Новини

Військово – патріотичне виховання молоді - майбутнє нашої держави


    З метою  розширення знань дітей про історичні події афганської війни, виховання поваги до воїнів-інтернаціоналістів та з нагоди державного свята – Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав і 26-ї річниці виведення військ колишнього СРСР з республіки Афганістан,  депутат  районної ради – Найденко Євген Кирилович провів урок у загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів № 31, з поглибленним вивченням історії, права та іноземної мови Херсонської міської ради, що розташована на території району.

    Учні 10-11 класів зацікавлено слухали Євгена Кириловича, який розповів про ситуацію в Афганістані у 80-х роках минулого сторіччя, про свою службу у повітряно - десантних військах протягом 1981-1983 років, про героїзм і багатотисячні втрати воїнів - інтернаціоналістів.

    Протягом години він не тільки розповідав, а й відповідав на запитання старшокласників.  Цікаво пройшли жваві діалоги про активну життєву позицію молоді  в складних умовах сьогодення, а також розповідь про діяльність Херсонської обласної громадської організації ветеранів ВДВ та спецназу «За ВДВ», головою якої є Найденко Є.К.

    Депутат районної ради провів цікаву вікторину на знання історичних військових подій ХХ сторіччя.

    У зустрічі  взяв участь Гашкевич О.С. – капітан запасу армійської авіації, керівник Херсонського обласного авіаційно - технічного клубу «Юний десантник».

    Олександр Станіславович продемонстрував учням плакати – посібники з військової тематики.

    Зустріччю були задоволені і учні, і педагоги, а Найденко Є.К. та  Гашкевич О.С.  відзначили гарну підготовку учнів.

    На кінець зустрічі, Найденко Є.К.,  від щирого серця побажав педагогам та учням мирного неба, міцного здоров’я, щастя, родинного затишку та здійснення найзаповітніших мрій.