08.08.2014 року - засідання виконавчого комітету Суворовської районної у м. Херсоні ради >
< 08.08.2014 року - засідання виконавчого комітету Суворовської районної у м. Херсоні ради
11.08.2014 11:39 Вік: 10 yrs
Категорія: Новини

На особистому контролі голови районної ради


   07 серпня 2014 року голова районної у м. Херсоні ради - Дурницький М.Ф. разом спеціалістами відділу з питань життєдіяльності району провели перевірку підготовки житлових будинків до опалювального періоду. Під час об'їзду відбулися зустрічі з головами правлінь ОСББ, мешканцями багатоквартирних будинків, під час яких також обговорювалися питання спільної роботи з комунальними службами міста у проведенні робіт з благоустрою та санітарної очистки прилеглих територій, знищення бур’янів, амброзії,

   Перевірено стан підвальних приміщень, внутрішньо-будинкових мереж опалення ОСББ «Райна» (вул. 49 ХГД.11, 11, голова правління Орловцева Л.Г.) та ЖБК «Таврійський 26» (голова правління Чмут О.І.). Дурницький М.Ф. зосередив увагу голів правлінь щодо чіткого дотримання графіків підготовки житлових будинків до роботи в осінньо-зимовий період 2014-2015 років та здачі внутрішньо-будинкових мереж теплопостачальним організаціям.

   Також обстежено стан прохідних каналів у ІІІ Таврійському мікрорайоні, які кожного року заповнюються водою через пориви мереж. На момент перевірки працівниками МКП ВУВКГ м.Херсона проводилися роботи з відкачки води  між магазином «Фреш» та вул.Карбишева, 6.

   07 серпня 2014 року голова районної у м. Херсоні ради - Дурницький М.Ф. поздоровив голову правління ТОВ ВКП «ССМУ-10» Попову Т.М. та колектив із професійним святом - Днем будівельника.