Ми пам’ятаємо Голодомор 1932-1933 років… >
< Погляд у сьогодення!
20.11.2014 09:31 Вік: 10 yrs
Категорія: Новини

Привітання з Днем Гідності та Свободи


                                                    Шановні мешканці!

    Указом Президента України П.О.Порошенка, від 13.11.2014 року №872/2014 проголошено державне свято -  День Гідності та Свободи.

    У преамбулі Указу зазначено: «З метою утвердження в Україні ідеалів свободи і демократії, збереження та донесення до сучасного і майбутніх поколінь об’єктивної інформації про доленосні події в Україні початку XXI століття, а також віддання належної шани патріотизму й мужності громадян, які восени 2004 року та у листопаді 2013 року - лютому 2014 року постали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини і громадянина, національних інтересів нашої держави та її європейського вибору». 

    Відтепер це державне свято відзначатиметься  щороку 21 листопада. 

    Усвідомлюючи його важливість у державотворчому процесі та суспільно-політичних змінах, що стрімко відбуваються в житті України, кожного її жителя, ми маємо нагоду консолідуватися у своїх прагненнях до миру й порозуміння, використати всі важелі для якнайшвидшого врегулювання питань, які роз’єднують українців, і докласти максимуму зусиль для  початку нового діалогу всередині держави задля збереження її територіальної і громадянської цілісності.

    Від кожного з нас залежить, у якій Україні житимемо ми  і житимуть наступні покоління. Єднаймося, бо лише в єдності наша сила.

                                                           Шановні херсонці!

     Вітаю кожного з ВАС із цим святом! Бажаю усім миру, злагоди і спокою, чистого неба, рідної землі під ногами, а також віри у перемогу України,   її незалежність і цілісність!

    Запрошуємо Вас 21.11.2014 року, о 15.00, взяти участь у мітингу,  біля стели Небесній Сотні, що на площі Свободи. 

     Після мітингу відбудеться хода по просп.Ушакова  до вул.Тираспільської, де о 16.00 відбудеться мітинг – реквієм біля пам’ятника  жертвам голодомору.

З повагою

Голова Суворовської

районної у місті ради.                                                                             М.Ф. Дурницький