Пора року - не на заваді чистоти і порядку для мешканців ОСББ! >
29.12.2014 11:49 Вік: 10 yrs
Категорія: Новини

Якщо кожен допоможе - Україна переможе!


      Депутати Суворовської районної у м.Херсоні ради і голови ОСББ привітали херсонських військових зони АТО з Новим роком!

      Депутати Суворовської районної у м.Херсоні ради, залучаючи до участі  усіх небайдужих до ситуації, що склалася на Сході України, постійно надають посильну допомогу військовим, які бережуть спокій Херсонщини і тим, хто перебуває у зоні АТО.

      26 грудня 2014року, за ініціативи депутата райради Сливи М.І., яку підтримали депутати - голови правлінь ОСББ: Делієва К.О., Козіна Н.В., Січковська К.І.,Щербина Л.В., а також голови правлінь ОСББ «Райна», Орловцева Л.Г. та ОСББ «Сонячне місто» (вул.Покришева, 45, к.2 і 3), Марчук Л.Я., херсонським бійцям, які після закінчення ротації поверталися в зону АТО, зібрали новорічні подарунки: теплий одяг(светри), приладдя для гоління, домашню консервацію, овочі, фрукти, соки, а також напекли смачних  домашніх пиріжків.

      Зі щирими побажаннями у Новому, 2015 році, проханням повернутися з перемогою і живими додому, провели їх в зону бойових дій, для продовження виконання військового обов’язку.

      Ініціатори благодійності і гуманітарної допомоги не рекламують особистої участі у добрих справах, бо вважають, що допомогти у ці важкі для України часи – обов’язок  кожного, хто бажає миру на нашій землі.