Успішне підприємство - успішна держава >
< Для тих, хто потребує допомоги…
30.09.2014 11:33 Вік: 10 yrs
Категорія: Новини

Привітання з Днем ветерана та Міжнародним днем людей похилого віку


                                              Шановні ветерани!                                   

   Від імені Суворовської районної у м. Херсоні ради щиро вітаю вас з Днем ветерана та Міжнародним днем людей похилого віку!

   Турбота про людей похилого віку – справа всього суспільства. Адже тепло людських сердець, моральна й матеріальна підтримка особливо відчуваються у поважному віці. Старші люди пронесли крізь своє життя невмирущі людські цінності, вірність рідній землі, героїзм та зберегли для нащадків найкращі національні традиції, навчили нас долати труднощі.

   Ми можемо лише здогадуватися, скільки випробувань, болю і втрат довелося вам пережити і при цьому зберегти гідність, віру, любов, духовність,  які ви пронесли через усе своє життя.

   Пройдений шлях і ветерана Великої Вітчизняної війни, і ветерана Збройних сил або органів внутрішніх справ, і воїна-інтернаціоналіста, і ветерана праці, всіх, кому ми завдячуємо українською державністю, - гідний взірець для наслідування.

   Кожен з нас береже в душі щиру гордість за батьків і дідів, які захищали країну від ворогів, глибоку вдячність тим, хто вистояв і переміг у найважчих випробовуваннях,  хто віддав своє життя в ім'я миру. Ми схиляємо  голови перед ветеранами.

   Висловлюю щиру повагу та глибоку вдячність Вам, шановні наші ветерани, за високу громадянську свідомість, розуміння і толерантність, Ваш  внесок у розбудову нашої держави і міста Херсона. 
Бажаю вам довгих-довгих років життя  у щасливому родинному затишку.

Зі щирою повагою та вдячністю

Голова Суворовської

районної у  м. Херсоні ради                                                         М.Ф. Дурницький