Триває операція «Нерест» >
< На захисті прав найманих працівників
17.04.2015 14:39 Вік: 9 yrs
Категорія: Новини

Наради з головами правлінь ОСББ і ЖБК


    15 та 17 квітня, у виконкомі районної у місті ради, заступником голови ради з питань діяльності виконавчих органів ради – завідувачем відділу з питань життєдіяльності району – Соловйовим О.М., було проведено наради з головами правлінь ОСББ і ЖБК, за участі:

- начальника міжрегіонального відділу з енергозбуту  ПАТ «ЕК» Херсонобленерго - Коржа О.О.;

- завідувача сектора прийому громадян відділу з питань призначення державної допомоги управління праці та соціального захисту населення – Жунько Л.М.;

- старшого інспектора сектора з питань цивільного захисту мобілізаційної та оборонної роботи – Донцова В.О.;

- голів правлінь ОСББ ІІІ та ІV Таврійського мікрорайонів.

    На порядок денний було винесено питання життєдіяльності мешканців району,  які найбільше  потребують роз’яснень, а саме:

- Про зміни до порядку призначення житлової субсидії населенню, про що інформувала завідувач сектора прийому громадян відділу з питань призначення державної допомоги управління праці та соціального захисту населення – Жунько Л.М.;

- Про багатозонний лічильник обліку електроенергії і тарифи, диференційовані за зонами часу, про що інформував начальник міжрегіонального відділу з енергозбуту  ПАТ «ЕК» Херсонобленерго – Корж О.О.

    Соловйов О.М. звернув увагу присутніх на важливості  проведення весняних заходів з благоустрою та наведення санітарного порядку на території району та запросив учасників наради організувати мешканців до участі у заходах, присвячених  Дню довкілля, що відбудуться 25 квітня.

    Старший інспектор сектора з питань цивільного захисту мобілізаційної та оборонної роботи – Донцов В.О. інформував присутніх про результати підготовки та переобладнання підвальних приміщень багатоповерхових житлових будинків   під тимчасові укриття мешканців,  у разі надзвичайних ситуацій.