ВОНИ ПОЗОРЯТЬ НАШЕ МІСТО >
< Крізь віки до сучасності Херсонської області
01.04.2015 13:01 Вік: 9 yrs
Категорія: Новини

З В Е Р Н Е Н Н Я


                                                 Шановні мешканці Суворовського району !

         На виконання рішення виконавчого комітету районної у м. Херсоні ради, №33 від 13.03.2015р., з 16 березня по 15 травня поточного року, проводиться двомісячник з благоустрою та санітарного очищення території Суворовського району.

         Звертаємося до кожного з Вас із проханням, долучитися до спільної справи - весняного впорядкування прилеглих територій до підприємств, установ та  організацій, будинків ОСББ, ЖБК, відомчого житла та власних садиб.

                                         Звертаємо увагу мешканців сектора приватної забудови!

    З настанням пори проведення обрізки  дерев і кущів, необхідно  підготувати обрізані гілки для  вивезення разом із побутовими відходами.

    Гілки треба порізати та упакувати для більш зручного завантаження в транспорт, який вивозить побутове сміття від домоволодінь приватного сектора.

    Звертаємося до всіх приватних підприємців, голів акціонерних товариств, працівників торгівлі, банкірів, - впорядкувати квітники, зелені зони, побілити дерева та обрамлення зелених зон, створюючи умови для приємного відвідування гостями та мешканцями міста магазинів, офісів, банків, кафе, салонів, розташованих на території нашого району.

     З наближенням величних весняних свят – Великодня і 70-річчя від Дня Перемоги, просимо кожну родину, впорядкувати могили рідних і близьких людей, а сміття винести на місця його накопичення.

    Завчасно дякуємо за  розуміння,  активну участь у заходах з благоустрою рідного міста  на благо всієї громади!

Виконавчий комітет

Суворовської районної у м.Херсоні ради