Ти Як? >
< Україна для кожної дитини
12.09.2024 11:36 Вік: 15 days
Категорія: Новини


Урядом 21.03.2023 р. прийнято постанову Кабінету Міністрів України № 248 «Деякі питання реалізації експериментального проекту з надання в закладах охорони здоров’я, які належать до сфери управління Міністерства соціальної політики України, окремих соціальних послуг особам, які перебувають у складних життєвих обставинах».

Постановою КМУ 248 затверджено, зокрема, Порядок реалізації експериментального проекту з надання в закладах охорони здоров’я, які належать до сфери управління Міністерства соціальної політики України, окремих соціальних послуг особам, які перебувають у складних життєвих обставинах.

Під час реалізації експериментального проекту особам похилого віку та особам з інвалідністю з числа внутрішньо переміщених осіб на базі Спеціалізованого Трускавецького санаторію «Батьківщина» та Спеціалізованого Миргородського санаторію «Слава», будуть безкоштовно надаватись надання притулку, підтриманого проживання та соціальної адаптації.

За детальнішою інформацією та консультацією звертайтесь до управління праці та соціального захисту населення Центрального району у м.Херсоні ради, каб.14, за адресою: м.Херсон, вул. В.Примаченко, 8.