>
< Прес-служба ДПІ у м. Херсоні ГУ ДФС у Херсонській області інформує:
09.04.2015 09:09 Вік: 9 yrs
Категорія: Новини

Весняний благоустрій...


    08 квітня, заступником голови районної у м. Херсоні ради – Задніпряним А.В. було проведено нараду з головами органів самоорганізації населення - квартальних комітетів.

    Було розглянуто питання порядку денного:

- Про виконання рішення виконавчого комітету «Про проведення двомісячника з благоустрою та санітарного очищення території району» від 13.03.2015р., №33,  про що інформував заступник голови ради з питань діяльності виконавчих органів ради - завідувач відділу з питань життєдіяльності району - Соловйов О.М.

- Про механізм оформлення  субсидій, про що інформувала завідувач сектора прийому громадян відділу з питань призначення державної допомоги управління праці та соціального захисту населення - Жунько Л.М.

- Про нормативно-правові документи, які регулюють відношення по рідких побутових відходах,  присутніх інформувала начальник інспекції за благоустроєм та санітарним станом м.Херсона департаменту житлово-комунального господарства Херсонської міської ради - Мазур О.О.         

- Про графік поливу зелених насаджень у літній період 2015 року, про що інформувала завідувач сектора з питань благоустрою та індивідуальної забудови району відділу з питань життєдіяльності району – Коновенко М.О.

    Голови квартальних комітетів отримали відповіді на питання, що найбільше хвилюють мешканців і потребують допомоги   та оперативного їх вирішення.