Прес-служба ДПІ у м. Херсоні ГУ Міндоходів у Херсонській області інформує: >
< Проблеми зими вирішуються влітку
16.07.2014 13:08 Вік: 10 yrs
Категорія: Новини

16.07.2014 року відбулося пленарне засідання чергової ХХХVІІ сесії Суворовської районної у м.Херсоні ради шостого скликання.


  16.07.2014 року відбулося пленарне засідання чергової ХХХVІІ сесії Суворовської районної у м.Херсоні ради шостого скликання.

   На сесії було розглянуто питання порядку денного:

1.Про затвердження звіту про виконання бюджету Суворовського району у місті Херсоні за I квартал 2014 року.

2.Про внесення змін до бюджету Суворовського району у місті Херсоні на 2014 рік, затвердженого рішенням районної у місті ради від 31.01.2014 № 208 «Про бюджет Суворовського району у місті Херсоні на 2014 рік».

3.Про роботу управління праці та соціального захисту населення району щодо виконання районних програм та надання різних видів державної  допомоги соціально - незахищеним верствам населення.

4.Про виконання Програми висвітлення діяльності Суворовської районної у м.Херсоні ради, депутатів, її виконавчих органів та посадових осіб у засобах масової інформації.

5.Про роботу постійної комісії з питань індивідуального будівництва, благоустрою та охорони довкілля.

6.Про затвердження розпоряджень голови ради, виданих у міжсесійний період.

   З усіх питань порядку денного депутати прийняли відповідні рішення.

   Задніпряний А.В., інформував депутатів про розпорядження Кабінету Міністрів України №333-р від 01.04.2014 року щодо Концепції реформування місцевого самоврядування і територіальної організації влади в Україні та обговорення проекту Закону України «Про внесення змін до Конституції України (щодо децентралізації влади) і Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні». Він запропонував депутатам долучитися до обговорення і внесення своїх пропозиції і зауважень, для узагальнення та надання інформації до організаційного комітету виконкому  міської ради.