Легалізація оплати праці та зайнятості населення >
< Багатодітна сім'я переселенців чекає на Вашу допомогу!
03.12.2014 16:15 Вік: 10 yrs
Категорія: Новини


    03.12.2014 року відбулося пленарне засідання чергової ХХХІХ сесії Суворовської районної у м.Херсоні ради шостого скликання.

    У сесії взяли участь: Вербицький М.Л. - начальник Суворовського районного відділу ХМВ УМВС України в Херсонській області, Прохоренко Д.Ю. – старший прокурор прокуратури Суворовської району, члени виконавчого комітету Суворовської районної у м. Херсоні ради, голови правлінь ОСББ, ЖБК, голови квартальних комітетів, посадові особи структурних підрозділів виконавчих органів Суворовської районної у м. Херсоні ради, окремі мешканці.

    На сесії було розглянуто питання порядку денного:

1. Про затвердження звіту про виконання бюджету Суворовського району у місті Херсоні за 9 місяців 2014 року.

2. Про внесення змін до бюджету Суворовського району у місті Херсоні на 2014 рік, затвердженого рішенням районної у місті ради від 31.01.2014 № 208 «Про бюджет Суворовського району у місті Херсоні на 2014 рік».

3. Звіт завідувача відділу ведення Державного реєстру виборців щодо виконання Закону України «Про Державний реєстр виборців» на території Суворовського району.

4. Про роботу відділу з питань життєдіяльності району щодо організації благоустрою і забезпечення санітарного стану району. 

5. Про хід виконання  заходів контролю щодо підготовки відомчого житла, житлових будинків сектора індивідуальної забудови, житлово-будівельних кооперативів та об’єднань співвласників багатоквартирних будинків, що розташовані на території району, до функціонування в осінньо-зимовий період 2014-2015 років.

6. Про зміни чисельного та затвердження персонального складу виконавчого комітету.

7. Про ліквідацію комунальної організації «Комітет у справах молоді Суворовського райвиконкому».

8. Про дотримання вимог Закону України «Про відходи» та іншого законодавства у сфері поводження з відходами в районі.

9. Про затвердження розпоряджень голови районної у місті ради у міжсесійний період.

    З усіх питань порядку денного депутати прийняли відповідні рішення.

    Голова Суворовської районної у м. Херсоні ради – Дурницький М.Ф. привітав присутніх з наступаючим святом – Днем місцевого самоврядування святом усієї громади, кожного мешканця, зокрема.  Він побажав усім мирного неба, невичерпної життєвої енергії, щастя та родинного затишку, а також твердої віри і впевненості у майбутньому.

    З нагоди свята, за сумлінну працю на благо територіальної громади  і активну участь у розбудові місцевого самоврядування, відбулася церемонія нагородження Почесними грамотами і Подяками кращих депутатів районної у місті ради, голів правлінь ОСББ, ЖБК, квартальних комітетів, посадових осіб структурних підрозділів виконавчих органів ради.

    З Днем місцевого самоврядування присутніх привітали учні Таврійського ліцею мистецтв, який, з першого дня заснування, очолює директор, Заслужений працівник культури України, відмінник освіти України, вчитель-методист, депутат районної ради – Альохіна Олександра Григорівна.   

    Присутні оплесками щиро подякували юним артистам та керівникам творчих колективів.