Сила милосердя >
< СЛУЖБА У СПРАВАХ ДІТЕЙ ІНФОРМУЄ:
02.02.2015 14:39 Вік: 10 yrs
Категорія: Новини

Прокуратура Суворовського району м. Херсона інформує:


                                                   НА СТОРОЖІ ДОДЕРЖАННЯ ЗАКОННОСТІ

    30.01.2015 року, прокурор прокуратури Суворовського району м. Херсона з нагляду за додержанням законності при виконанні судових рішень у кримінальних провадженнях та інших примусових заходів, спільно з представниками управління Державної пенітенціарної служби України в Херсонській області, з метою забезпечення додержання вимог кримінального та кримінально - виконавчого законодавства України, в частині розгляду матеріалів щодо дострокового звільнення від відбування покарання, заміни покарання більш м'яким та зміни умов тримання засуджених до позбавлення волі, був присутній при проведенні комісії щодо вищевказаних питань у ВК № 90 УДПтС України в Херсонській області.

    За результатами проведеної комісії відносно 6 засуджених вирішено питання про направлення матеріалів до суду щодо можливого застосування умовно –дострокового звільнення та заміни покарання більш м’яким. В свою чергу, комісією установи, 10 засудженим відмовлено у застосуванні заохочувальних норм щодо дострокового звільнення та зміни умов утримання.

    Прокуратурою Суворовського району м. Херсона приділяється особлива увага нагляду за додержанням вимог кримінально-виконавчого законодавства установами виконання покарань.

Прокурор Суворовського

району м. Херсона                                                                   К.В. Гуляков