Реєстрація колективних договорів >
< Легалізація оплати праці та зайнятості населення
12.11.2014 15:28 Вік: 10 yrs
Категорія: Новини

Про роботу тимчасової комісії


    Рішенням виконавчого комітету Суворовської районної у м. Херсоні ради від 17.01.2014 року № 11 «Про внесення змін та доповнень до рішення виконавчого комітету районної у м. Херсоні ради від 14.01.2011 року № 21 щодо складу комісії», затверджено оновлений склад тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат у Суворовському районі з 9 осіб, на засідання комісії постійно запрошується представник Херсонського міського центру зайнятості.

    За січень-жовтень 2014 року проведено 19 засідань тимчасової комісії, на які було запрошено 189 керівників підприємств-боржників, заслухано 156 керівників, з них: із виплати заборгованості заробітної плати 12 керівників, зі сплати внесків до бюджету Пенсійного фонду України – 48 керівників та із виплати заробітної плати у сумі нижче встановленого законодавства рівня – 100 керівників. За жовтень поточного року проведено 2 засідання комісії, запрошено всього 20 керівників заслухано 20 керівників, з них: із виплати заборгованості заробітної плати – 1 керівник, зі сплати внесків до бюджету Пенсійного фонду – 6 керівників, із виплати заробітної плати у сумі нижче встановленого законодавством рівня – 13 керівників.

    За рішенням тимчасової комісії написано 3 листи до голови Херсонської обласної адміністрації, заступнику голови Херсонської обласної ради, 2 листи міському голові м. Херсона, лист на 4-х керівників підприємств-боржників до Державної податкової інспекції у м. Херсоні, 3 листи на 5-х керівників до Територіальної державної інспекції з питань праці у Херсонській області та 2 листи  на 2-х керівників до прокуратури Суворовського району м. Херсона.