Служба у справах дітей інформує: >
< Правопорушення та відповідальність неповнолітніх
08.12.2014 15:59 Вік: 10 yrs
Категорія: Новини

Погодні умови диктують свої правила


    Зима, як завжди прийшла несподівано та ще й зі снігом, морозами і ожеледицею. Так, з 5 по 8 грудня було травмовано – 25 осіб.

    З метою попередження травматизму пішоходів, 8 грудня, заступником голови ради з питань діяльності виконавчих органів ради - Соловйовим О.М. та спеціалістами відділу з питань життєдіяльності району було в черговий раз проведено обстеження доріг і прибудинкових територій будинків ОСББ, ЖБК, відомчого житла щодо посипання піском тротуарів, пішоходних доріжок, зовнішніх сходів і площадок на них.

    Було виявлено, що більшість керівників підприємств, установ, організацій, розташованих на території району, відповідально поставилися до  проблеми недопущення травматизму. Прилеглі території було посипано протиожеледними матеріалами (піском та сіллю).  Особливо добросовісно і своєчасно вжили необхідних заходів у даній ситуації, голови правлінь ОСББ та ЖБК, а саме: Побива Г.В. (ОСББ «Відродження»), Делієва К.О. (ОСББ «Мій дім-Будьоного,12»); Другова. Н.В. (ОСББ «Росток»); Мисько Л.А. (ОСББ «Гвардієць-49»,  ОСББ «Гвардієць, 51», ОСББ «Гвардієць, 53»), Щербина Л.В.  (ОСББ «Родина»), Козіна Н.В. (ОСББ «Світ надії»), Чмут О.І. (ЖБК «Таврійський, 26»).

    Слова подяки висловлюємо керівникам:

- Херсонського обласного шпиталю інвалідів та ветеранів Великої Вітчизняної війни;

- КЗ «Херсонська обласна клінічна лікарня»;

- Діагностичного центру;

- КЗ «Клінічна лікарня Суворовського району ім.Є.Є.Карабелеша»

- Херсонської державної морської академії.

    Суворовська районна рада звертається до тих керівників підприємств, установ та організацій, які  ще  не усвідомили своєї відповідальності  перед мешканцями і своїми ж працівниками за не вжиття заходів, що можуть призвести до нещасних випадків.!!!

                                       Шановні керівники і  мешканці сектора індивідуальної забудови!

    Просимо Вас у надзвичайних погодних умовах подбати і про свою безпеку і  безпеку мешканців.