Нарада з головами правлінь ОСББ, ЖБК >
< Співпраця з ОСББ
26.11.2014 15:45 Вік: 10 yrs
Категорія: Новини

ВОНИ ПОЗОРЯТЬ НАШЕ МІСТО


     25 листопада 2014 року спеціалістами сектора з питань благоустрою та індивідуальної забудови району відділу з питань життєдіяльності району, спільно з головами квартальних комітетів, проведено рейди на території кварталів № 3, 12, 14, щодо перевірки дотримання мешканцями Правил благоустрою території, забезпечення чистоти і порядку в м. Херсоні.

     Під час рейду виявлено:

- біля будинку № 66 на вул.Бойка, вул.5-а Польова, 2, на розі вулиць Бойка та Кости Хетагурова, біля будинку № 22 на вул. Кости Хетагурова, вул.1-а Польова, 29/15, вул.2-а Польова, 22, 52, вул.6-а Польова, 13, 34 – купи палого листя, бадилля, гілля, сміття;

- на розі вулиць Кости Хетагурова та 2-а Польова – відкритий колодязь зливової каналізації.

     Щодо виявлених порушень, відділом з питань життєдіяльності  направлено інформацію до управління транспортної, дорожньої інфраструктури і зв’язку департаменту житлово-комунального господарства міської ради, з метою вжиття відповідних заходів реагування.

      Під час рейду, домовласниками сектора індивідуальної забудови було   надано 9 попереджень та проведено інформаційно – роз’яснювальні бесіди  щодо постійного утримання прилеглих територій у належному санітарному стані.

      Складено 1 протокол за ст.152 Кодексу України про адміністративні правопорушення «Порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів».