Привітання голови районної у м. Херсоні ради з Днем працівників Служби безпеки України >
< Шановні працівники культури та аматори народного мистецтва!
23.03.2015 15:26 Вік: 10 yrs
Категорія: Новини

Суботник у ландшафтному парку «Таврійський»


    Згідно Генерального плану міста Херсона, у вересні 2014 року було закладено ландшафтний парк «Таврійський», загальною площею 44 га (в межах вул. 49 Херсонської Гвардійської дивізії та Покришева). Проект будівництва парку розраховано на 5 років. Передбачено 7 кілометрів алей, 8 кілометрів велосипедних доріжок, штучні озера та фонтани, дитячі та спортивні майданчики, а саме головне - більше 5000 дерев і 1000 зелених насаджень. Восени було висаджено 1950 дерев, після проведення аналізу - більшість прийнялося.

    14 березня, на субонику було висаджено 300 дерев. 21 березня, небайдужі мешканці Північного та Таврійського мікрорайонів, об’єднань співвласників багатоквартирних будинків ОСББ «49 ХГД, 27», ОСББ  «49 ХГД,19», ОСББ «49 ХГД, 33», ОСББ «Євродім» (вул.Покришева,18) вийшли на суботник у ландшафтний парк «Таврійський». Злагоджено працювали дорослі і діти, усього було висаджено 300 дерев. Також весною заплановано продовжити висадку кущів та дерев.

    Суворовська районна у м. Херсоні рада дякує всім організаторам та учасникам суботника. Сподіваємося, що кількість учасників майбутніх акцій з благоустрою  надалі  збільшуватиметься, адже хто, як не ми - херсонці, маємо вболівати за чистоту і благоустрій нашого міста. Давайте разом поступово створимо казковий світ відпочинку та виростимо розкішний парк – «зелені легені» Таврійського мікрорайону.