>
30.05.2024 10:10 Вік: 101 days
Категорія: Новини


ІНФОРМАЦІЯ ПРО РОБОТУ ТЕРИТОРІАЛЬНОГО ЦЕНТРУ ЗА ТРАВЕНЬ 2024

  Працівниками Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Суворовського району за травень 2024 року було прийнято на обслуговування 59 осіб, які звернулися особисто до Територіального центру, проведено інформаційно-роз’яснювальну роботу щодо послуг, які надаються Територіальним центром, складено акти матеріально-побутових умов проживання, з’ясовано потреби у наданні соціальних послуг та оформлено договір на обслуговування.
У відділенні соціальної допомоги вдома станом на 01.06.2024 року на обліку перебуває 233 особи. Соціальними робітниками відділення надано 3146 заходів соціальної послуги догляд вдома (придбання та доставка продуктів харчування, медикаментів, приготування їжі, прибирання помешкань, здійснення санітарно-гігієнічних заходів, оплата комунальних послуг, доставка питної води, забезпечення гуманітарною допомогою тощо).
У відділенні денного перебування на обліку 3562 особи. Працівниками відділення денного перебування здійснено 4680 заходів з надання соціальних послуг, таких як: представництво інтересів, соціальна адаптація, консультування.
Перукарем територіального центру було надано 147 перукарських послуг.
Медичною сестрою надано 339 соціально-медичних послуг.
На урядову гарячу лінію звернулися – 5 осіб, з приводу здійснення домашнього насилля у родині – 11 осіб, яких було запрошено до установи, проведено консультаційну роботу щодо послуг, які надаються Територіальним центром, з’ясовано їх потреби.
Територіальним центром надано гуманітарну допомогу:
- 1502 особи отримали продуктові набори від ХООТ «RED CROSS» (WFP);
- 90 осіб отримали продуктові набори до Великодня від БФ «LET’S HELP»;
- 5 осіб отримали ТЗР (ходунки, тростини) від ГО «НДЦ Флогістон Тім»;
- 2 особи отримали ультрачервоні обігрівачі від Гуманітарного Фонду України;
- 600 осіб отримали хліб від БФ «Збережемо Україну – відродимо Україну»;
- 150 осіб отримали б/в речі від благодійників.