>
27.03.2015 09:18 Вік: 9 yrs
Категорія: Новини

Мешканці Суворовського району за чисте довкілля!


    Участь у традиційному Дні довкілля стало доброю традицією для  мешканців нашого міста. Зазвичай, за декілька тижнів до Великодня, кожна добропорядна сім’я прибирає, ремонтує та прикрашає свою оселю після холодної зими, так і  велика  родина  в кількості 1459 мешканців Суворовського району, 26 березня активно взяла участь у Всеукраїнській акцій «За чисте довкілля». А це представники підприємств, установ, організацій усіх форм власності, ОСББ, ЖБК, мешканці сектора індивідуальної забудови району, 310 чол. учнівської та студентської молоді.

    Упорядковано  96,94 тис.кв.м  прилеглої  та прибудинкової території, вивезено  83 м3 стихійних звалищ та змету, висаджено 234 дерева та побілено 71 дерево, висаджено 80 кв.м. квітників, перекопано 1370 кв.м. газонів, проведено обрізку кущів.

    Мешканцями Таврійського мікрорайону проведено підрізку дерев у парку «Береша» та вивезено 8 куб. гілля,  висаджено 200 дерев у Ландшафтному парку "Таврійський". Учнями ЗНЗ № 41 та ДНЗ «Вище професійне училище №2 м. Херсона» проведено санітарне прибирання територій парку «Пам’яті», що на вул. 49 Херсонської Гвардійської дивізії та скверу «Ювілейний» («Дубки»), що на  Миколаївському шосе.       

    Посадовими особами Суворовської районної у м. Херсоні ради та представниками структурних підрозділів Херсонської обласної державної адміністрації впорядковано прилеглу до адміністративної будівлі територію та квітник з троянд, що на просп. Ушакова, 47.

    Найактивнішими учасниками акції з благоустрою та санітарного очищення територій були:

1. ВАТ «Херсонський комбінат хлібопродуктів»;

2. МКП «Виробниче управління водопровідно-каналізаційного господарства»;

3. ДП «Херсонський морський торгівельний порт»;

4. ВАТ «Херсонський електромеханічний завод»;

5. ВНЗ "Херсонська державна морська академія";

6.  Магазин «Таврія»;

7.  Магазин «Агат»;

8.  ОСББ «Світ надії»;

9. ОСББ «Райна»;

10. ОСББ «Сонячне місто»;

11. ОСББ «Північний»»;

12. ОСББ «Наш дім»;

13. ОСББ «Мій дім»

14. ЗНЗ № 27;

15. ЗНЗ № 41;

16. ДНЗ «Вище професійне училище №2 м. Херсона»;

17. Мешканці сектора індивідуальної забудови.

    Суворовська районна у м. Херсоні рада дякує всім мешканцям, які  не залишились байдужими та долучилися до Всеукраїнської акції «За чисте довкілля». Наші жителі все більше відчувають особисту відповідальність за стан навколишнього середовища. Дуже важливим є те, що в акції  взяло участь багато молоді, що нове покоління велику увагу приділяє  проблемам охорони та захисту довкілля та прагне  зробити наше місто  чистим  і процвітаючим.