Привітання з Днем Гідності та Свободи >
< Прес-служба ДПІ у м. Херсоні ГУ Міндоходів у Херсонській області інформує:
20.11.2014 09:26 Вік: 10 yrs
Категорія: Новини

Погляд у сьогодення!


    У Суворовському районі м.Херсона, живуть не лише гарні господарі, але й справжні патріоти своєї країни і міста. Їхнє бачення сьогодення – це  місто Херсон гарне і квітуче, тепле і затишне,  навіть у такий важкий для країни час. Свідченням цього є  бажання працювати над благоустроєм і впорядкуванням усіх, без винятку, територій, навіть тих, що знаходяться у приватній власності, де є конкретні господарі.

    Так вже склалося, що найбільше про красу рідного міста піклуються мешканці об’єднань співвласників багатоповерхових житлових будинків району і більшість господарів сектора приватної забудови. Саме вони прикрашають прилеглі території квітами і деревами, створюють прекрасні ландшафтні композиції, беруть активну участь у конкурсах до Дня народження міста, і все це з любов’ю до Херсона, бо чистота нашого спільного дому потребує не окремих акцій, конкурсів або чистих четвергів у певний період року, а  постійної уваги до вирішення цієї проблеми, що стосується  кожного  з нас.

    Але, як кажуть люди: «У сім’ї не без …?!. У нашій херсонській великій сім’ї  також  є таке!

    Навіть ті, хто,  з метою забезпечення благоустрою, чистоти і порядку в місті Херсоні та підвищення відповідальності громадян і посадових осіб підприємств, установ, організацій, незалежно від форм власності, за благоустрій та санітарний стан міста, прийняли  на VIIІ сесії Херсонської міської ради VІ скликання, 31.05.2011р., №221 рішення про затвердження  «Правил благоустрою території, забезпечення чистоти і порядку у м. Херсоні»,  сьогодні  самі їх не виконують.

    Хочемо нагадати деяким депутатам, що виконання цього документу є обов’язковим для всіх, без винятку!!!

    Життя триває! Складні і дуже болючі часи пройдуть, а ми всі повинні пам’ятати, що наше місто – це  є спільний дім, в якому всі херсонці, незалежно від національності і віросповідання, політичних поглядів і посад, прагнуть жити в мирі й злагоді, дбати про нього, радіти за своїх дітей та онуків, які будуть жити у місті європейського зразка.

    І тільки тоді, коли  ми змінимо своє особисте ставлення до всього, що відбувається у Херсоні, що можна змінити громадою, об’єднуючи  зусилля, у деяких випадках навіть не витрачаючи при цьому  кошти міського бюджету, не посилаючись на  когось,  не жити за принципом «Моя хата скраю …», тільки тоді маємо право на самоповагу і повагу мешканців.

    А цього від нас вимагає громада міста!

Виконком Суворовської районної у м.Херсоні ради