Інформація начальника Суворовського відділу міліції на запити депутатів Суворовської районної ради  >
13.02.2015 08:10 Вік: 10 yrs
Категорія: Новини

ВОНИ ПОЗОРЯТЬ НАШЕ МІСТО


    Спеціалістами відділу з питань життєдіяльності району виконавчого комітету Суворовської районної  у м.Херсоні ради щовівторка та щочетверга проводяться рейди, з метою перевірки благоустрою та санітарного стану вулиць району.

    За результатами рейдів, проведених з початку 2015 року, встановлено, що територія центральної частини міста, в цілому, знаходиться у задовільному стані. Але, на жаль, є такі земельні ділянки на території району, де керівники та власники не утримують їх у належному стані, а саме:

- вул.Маяковського,1 – будівельний майданчик магазину «Квіти», огорожа знаходиться в незадовільному стані, на будівельному майданчику – звалища сміття (на директора магазину «Квіти», Д’яченко М.О., влітку 2014 року було складено протокол згідно ст.152 кодексу України про адміністративні правопорушення, але змін на краще не сталося.)

- земельні ділянки на вул. Потьомкінській (Карла Маркса) - концерну ВКО «Електромаш» (президент Горловський З.Й.), та № 57 (власник – депутат міської ради Гірін В.Н.), обнесено дерев’яними огорожами, які знаходяться у  занедбаному та неестетичному стані.

     На привокзальній площі, перед входом у будівлю архіву Херсонської дирекції залізничних перевезень (начальник Херсонської дирекції залізничних перевезень Скирдов М.Г.) жителі і гості міста щодня бачать сміттєзвалище, як картину безгосподарності керівництва.

     Невже можна бути такими байдужими до свого рідного міста?!