Управління праці та соціального захисту населення інформує: >
< Звітує Херсонська державна морська академія
24.11.2014 11:33 Вік: 10 yrs
Категорія: Новини

ВОНИ ПОЗОРЯТЬ НАШЕ МІСТО


    21.11.2014 року спеціалістами сектора з питань житлового господарства відділу з питань життєдіяльності району Суворовської районної у м. Херсоні ради, спільно з інспекцією з контролю за благоустроєм та санітарним станом м.Херсона департаменту житлово-комунального господарства Херсонської міської ради та представниками КП «Таврійській» проведено рейд щодо дотримання мешканцями Правил благоустрою території, забезпечення чистоти і порядку в м. Херсоні.

    Під час рейду було виявлено:

- на прилеглій території до теплопункту на просп. Кутузова – велика кількість побутового сміття та бур'янів, висотою до 2-х метрів. Надано попередження директору ПП «Херсонтеплогенерація» Ігнатову М.Д. та попереджено його  щодо складення адміністративного протоколу, у разі невиконання вимог виїзної комісії, у зазначений термін.

- на прилеглій території до ЖБК № 74 - купа опалого листя. Голові правління Сусловій В.А. надано припис вивезти  листя.

- на зеленій зоні, що на проспекті Кутузова - сухе гілля та опале листя. У цьому приватному секторі власники будинків не дотримаються Правил благоустрою, що тільки погіршує санітарний стан району, провокує утворення сміттєзвалищ та негативно впливає на самопочуття самих мешканців.