Привітання з Днем підприємця >
< Всеукраїнський профілактичний захід «Урок»
05.09.2014 15:58 Вік: 10 yrs
Категорія: Новини

Засідання комісії з питань захисту прав дитини


   05.09.2014 року головою Суворовської районної у м. Херсоні ради –              Дурницьким М.Ф. було проведено чергове засідання комісії з питань захисту прав дитини. На комісію було запрошено 8 батьків.

   На порядок денний було винесено 11 питань:

1. Про  визначення способу участі батька у вихованні  дітей.

2. Про надання до Суворовського районного суду м.Херсона висновку про визначення місця проживання малолітньої дитини з батьком.

3. Про надання до Суворовського районного суду м.Херсона висновку щодо визначення способу участі батька у вихованні малолітньої доньки.

4. Про встановлення опіки над дитиною, позбавленої батьківськогого піклування. 

5. Про встановлення опіки над дітьми-сиротами.

6. Про надання до Дніпровського районного суду м.Херсона  висновку про доцільність  позбавлення матері батьківських прав та стягнення аліментів на утримання малолітніх дітей.

7. Про надання до Суворовського районного суду м.Херсона висновку про недоцільність позбавлення батьківських прав  матері відносно малолітнього сина.

8. Про надання до Суворовського районного суду м.Херсона висновку про недоцільність позбавлення батьківських прав батька відносно малолітнього сина.

9. Про надання до Суворовського районного суду м.Херсона висновку про доцільність позбавлення батьківських прав батька відносно малолітніх дітей.

10.Про надання до Суворовського районного суду м.Херсона висновку про недоцільність позбавлення батьківських прав батька відносно малолітньої доньки.

11. Про виконання рішень  комісії з питань захисту прав дитини від 01.08.2014.

   Усі питання  розглядалися в інтересах дітей.