Управління праці та соціального захисту населення інформує: >
< Засідання комісії з питань захисту прав дитини
03.10.2014 15:29 Вік: 10 yrs
Категорія: Новини

Привітання з Днем працівників освіти


             Шановні вчителі, працівники та ветерани освітянської ниви!

   Від імені Суворовської районної у м. Херсоні ради щиро вітаю вас із професійним святом - Днем працівників освіти, яке об'єднує всіх тих, хто відкриває нам двері у прекрасний світ знань, науки.

   Діти - майбутнє держави. І саме ви невтомно і наполегливо плекаєте це майбутнє - молоде покоління свідомих, талановитих громадян нашої країни. Ви несете людям добро, вам вірять, до вашої думки прислухаються, у вас вчаться. Завдяки повсякденній праці вчителів, їхньої  мудрості, діти долучаються до тих невичерпних скарбниць знань, які допомагають обрати життєвий шлях, стати справжніми фахівцями своєї справи.

   Щиро дякуємо вам за добросовісне служіння обраній справі, невтомний творчий пошук, самовідданість, високий професіоналізм та життєву мудрість.

   Бажаємо вам, дорогі педагоги, успіхів у вашій благородній педагогічній діяльності, нових творчих знахідок, міцного здоров’я, миру, сімейної злагоди і достатку, творчої енергії та людської поваги.

   Нехай ніколи не згасає світло вашої душі, тепло вашого серця до улюбленої професії. Нехай кожен ваш день наповнюється новою радістю та перемогою, а ваші плани здійснюються в ім'я щасливого майбутнього України і нашого міста Херсона.

Зі щирою  повагою і вдячністю

Голова Суворовської

районної у м. Херсоні ради                                                                           М.Ф. Дурницький