На особистому контролі голови районної ради  >
< Управління праці та соціального захисту населення інформує:
09.07.2014 13:54 Вік: 10 yrs
Категорія: Новини

Чи можливо вирішити проблеми мешканців у формі діалогу?!


   08.07.14 року виконавчому комітеті Суворовської районної у місті ради відбулося спільне засідання під головуванням завідувача відділу з питань життєдіяльності району Донцова В.О. та представників КП «Таврійський», на яке було запрошено окремих голів правлінь ОСББ та ЖБК.  

   Учасники засідання розглянули найбільш проблемні питання життєдіяльності, які повинні вирішуватися у двосторонньому порядку, а також особливої уваги було надано якості виконання обслуговування  будинків, на що найбільше скаржаться мешканці, особливо це стосується  межі прибудинкових територій житлових будинків за адресами: вул.49-ї ХГД,7 корп.1,3,2,та просп. Сенявіна,148 корп.1,2.

   Головам правлінь, вказаних будинків, було роз’яснено необхідність дотримання мешканцями благоустрою та санітарної чистоти, зазначених територій, а також вжиття спільних заходів щодо недопущення антисанітарії.

   Під час засідання, було встановлено межі прибудинкових територій та роздано уточнені схеми, за якими повинно  виконуватися обслуговування будинків. Не простим був діалог представників, які звинувачували один одного, але все ж таки він відбувся. Було знайдено рішення щодо спільного вирішення проблем життєдіяльності.