Прес-служба ДПІ у м. Херсоні ГУ Міндоходів у Херсонській області інформує: >
28.08.2014 11:16 Вік: 10 yrs
Категорія: Новини


   27 серпня 2014 року, головою районної у м. Херсоні ради – Дурницьким М.Ф. було проведено чергове засідання районної комісії щодо своєчасної підготовки житлового фонду - будинків ОСББ, ЖБК і відомчого житла, що розташовані на території району, до роботи в осінньо-зимовий період 2014-2015 років, за участі заступника голови ради з питань діяльності виконавчих органів ради -       Соловйова О.М., начальника енергоінспекції МПК «Херсонтеплоенерго» - Росинського С.В., заступника начальника інспекції енергонагляду ПАТ «Херсонська ТЕЦ» - Чорненького С.Б., директора ПП«Херсонтеплогенерація» - Ігнатова М.Д., головного інженера ПАТ«Херсонська ТЕЦ» - Цицика І.І., голів правлінь ОСББ, ЖБК.

   Дурницький М.Ф. інформував щодо стану підготовки внутрішньо-будинкових систем опалення, отримання актів готовності житлових будинків ОСББ, ЖБК та відомчого житла району.

   Запрошених керівників ОСББ, ЖБК та відомчого житла було заслухано з проблемних питань, що виникають у ході підготовки до опалювального періоду.

   Також було розглянуто питання:

- своєчасного отримання актів та паспортів готовності до опалювального сезону;

- проведення  інвентаризації електричних мереж житлових будинків, з метою підвищення споживання електроенергії під час опалювального сезону 2014-2015 років та можливого переведення житлових будинків, які мають централізоване опалення, на тимчасове по квартирне електроопалення (доручення голови обласної державної адміністрації від 19.08.2014 № 150-д);

- про надання мешканцям інформації щодо своєчасного оформлення документів на отримання компенсації додаткових витрат та субсидій на оплату комунальних послуг в умовах підвищення цін і тарифів на послуги у 2014 році.