Реєстрація КОЛЕКТИВНИХ ДОГОВОРІВ >
< Легалізація оплати праці та зайнятості населення
04.12.2014 11:17 Вік: 10 yrs
Категорія: Новини

Про роботу тимчасової комісії


    Рішенням виконавчого комітету Суворовської районної у м. Херсоні ради від 17.01.2014 року № 11 «Про внесення змін та доповнень до рішення виконавчого комітету районної у м. Херсоні ради від 14.01.2011 року № 21 щодо складу комісії», затверджено оновлений склад тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат у Суворовському районі з 9 осіб, на засідання комісії постійно запрошується представник Херсонського міського центру зайнятості.

    За січень-листопад 2014 року проведено 21 засідання тимчасової комісії, на які було запрошено 202 керівників підприємств-боржників, заслухано 175 керівників, з них: із виплати заборгованості заробітної плати 12 керівників, зі сплати внесків до бюджету Пенсійного фонду України – 53 керівників та із виплати заробітної плати у сумі, нижчій за встановлений законодавством рівень – 114 керівників. За листопад поточного року проведено 2 засідання комісії, запрошено всього 22 керівників заслухано 19 керівників, з них: зі сплати внесків до бюджету Пенсійного фонду – 5 керівників, із виплати заробітної плати  у сумі, нижчій за встановлений законодавством рівень – 14 керівників.

    За рішенням тимчасової комісії надіслано 4 листи голові Херсонської обласної державної адміністрації, заступнику голови Херсонської обласної ради, 2 листи -  міському голові м.Херсона, лист на 4-х керівників підприємств-боржників -  до Державної податкової інспекції у м.Херсоні, 3 листи - на 5-х керівників, до Територіальної державної інспекції з питань праці у Херсонській області, 2 листи  на 2-х керівників - до прокуратури Суворовського району м. Херсона.

    За результатами роботи комісії протягом 11 місяців поточного року погашено заборгованість із виплати заробітної плати на суму 973,4 тис. грн.