ВОНИ ПОЗОРЯТЬ НАШЕ МІСТО >
< Привітання з Днем ветерана та Міжнародним днем людей похилого віку
01.10.2014 13:09 Вік: 10 yrs
Категорія: Новини

Успішне підприємство - успішна держава


    30 вересня депутати Суворовської районної у м.Херсоні ради, керівники структурних підрозділів районної у м.Херсоні ради, на запрошення керівництва ТОВ НВП «Херсонський машинобудівний завод» (колишній комбайновий завод ім.Г.І.Петровського), відвідали  підприємство, яке розташоване на території району, з метою ознайомлення з його діяльністю. Це єдиний в Україні завод, що спеціалізується на виробництві складної сільськогосподарської техніки. Підприємство має 125-річну історію і надійно закріпилося на ринку як виробник техніки, в якій успішно поєднуються сучасні технології, високий професіоналізм працівників заводу, їх відповідальний підхід до створення продукції.

   Продукція заводу затребувана не тільки в Україні, а й за кордоном. Протягом багатьох років ТОВ НВП «Херсонський машинобудівний завод» є надійним постачальником сільськогосподарської техніки в Росію, Польщу, Угорщину, Болгарію, Сербію, Чорногорію.

   Інтерес народних обранців до ХМЗ був викликаний публікаціями в Інтернет - ЗМІ про те, що нібито підприємство повністю зупинило свою виробничу діяльність і обладнання заводу вирізається в металобрухт.  

   Депутатів  районної ради зустріли: власник підприємства - Олександр Олійник і директор заводу – Віктор  Слободянюк,  а також представники трудового колективу і профспілкового комітету заводу.

   Під час  візиту депутати відвідали виставковий майданчик і  цехи, в яких особисто спостерігали виробничий процес і поспілкувалися з працівниками ХМЗ. Гостям показали етапи виробництва сільгосптехніки та зразки готової продукції, а також розповіли про перспективи розвитку підприємства в таких непростих умовах сьогодення. Гості підприємства відвідали і музей заводу.

   Побаченим на Херсонському машинобудівному заводі, депутати Суворовської райради залишилися задоволені. Прощаючись, голова ради Микола Дурницкий, подякував керівництву заводу за надану можливість відвідати підприємство, а також побажав тримати марку конкурентноспроможності на європейському ринку  машинобудівної продукції   

    Депутати побажали заводчанам гідно пережити складний період в економіці нашої країни, випускати більш потужну і високоякісну сільськогосподарську техніку.