Дякуємо за активну участь у заходах з благоустрою рідного міста!  >
< 10.04.2015 року - засідання виконавчого комітету Суворовської районної у м. Херсоні ради
10.04.2015 13:32 Вік: 9 yrs
Категорія: Новини


       Шановні херсонці!

       Від імені Суворовської районної у м.Херсоні ради та її виконавчого комітету, вітаю Вас зі світлим Христовим Воскресінням!
        Великдень – це свято любові та відродження, символ нашого спасіння,
яке приносить радість та очищення нашим душам. Тільки так, з думкою про добро, подароване оточуючим, кожен з нас стає гідним вічного життя.

        У цей день ми спільно молимо Бога наповнити наші серця благословенням та радістю, просимо Всевишнього захистити Україну та дарувати щастя і впевненість у майбутньому нашої держави.
          Свято Великодня спонукає кожного з нас ще раз замислитися над вічними цінностями християнської моралі, дає нам добру нагоду наповнити свої серця любов’ю і добротою, зміцнює кожного з нас духовно. З настанням Паскальних днів пробуджується не тільки земля, а й усі людські надії й сподівання на кращу долю. 
        Тож спрямуємо наші зусилля на добрі справи і світлі помисли, відродження та уславлення нашого рідного Херсона.
        Бажаємо вам і вашим родинам доброго здоров’я, щастя, злагоди і добробуту, наснаги, душевного тепла. Нехай віра, надія і любов супроводжують кожну людину, наш український народ.

        Нехай Господь дарує всім жителям України та Херсонського краю радість, мир та злагоду!
        Христос воскрес!

        З повагою

Голова Суворовської районної                                                    

у м.Херсоні ради                                                                                                                     М.Ф. Дурницький