>
31.07.2024 12:54 Вік: 51 days
Категорія: Новини


ЗВІТ ПРО РОБОТУ ТЕРИТОРІАЛЬНОГО ЦЕНТРУ ЗА ЛИПЕНЬ 2024р.

Працівниками Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Суворовського району за липень 2024 року було прийнято на обслуговування45 осіб, які звернулися особисто до Територіального центру, проведено інформаційно-роз’яснювальну роботу щодо послуг, які надаються Територіальним центром, складено акти матеріально-побутових умов проживання, з’ясовано потреби у наданні соціальних послуг та оформлено договір на обслуговування.

У відділенні соціальної допомоги вдома на обліку перебуває 231 особа. Соціальними робітниками відділення надано 3084 заходи соціальної послуги догляд вдома (придбання та доставка продуктів харчування, медикаментів, приготування їжі, прибирання помешкань, здійснення санітарно-гігієнічних заходів, оплата комунальних послуг, доставка питної води, забезпечення гуманітарною допомогою).

У відділенні денного перебування на обліку перебуває 3577 осіб. Працівниками відділення денного перебування здійснено 4667 заходів з надання соціальних послуг, таких як: представництво інтересів, соціальна адаптація, консультування.

Перукарем територіального центру було надано 141 перукарську послугу.

Медичною сестрою надано 278 соціально-медичних послуг.

На урядову гарячу лінію звернулися – 4 особи, з приводу здійснення домашнього насилля у родині – 5 осіб, яких було запрошено до установи, проведено консультаційну роботу щодо послуг, які надаються Територіальним центром, з’ясовано їх потреби.

Власним транспортним засобом здійснено 21 адресну доставку гуманітарної допомоги маломобільним підопічним Територіального центру та 4 супроводи підопічних відділення соціальної допомоги вдома до медичних закладів. 

Територіальним центром надано гуманітарну допомогу:

- 1114 особи отримали продуктові набори від ХООТ «RED CROSS» (WFP);

- 238 осіб (1236 уп.) отримали набори підгузків від ХМВА;

- 1 особа отримала ТЗР (ходунки) від ГО «НДЦ Флогістон Тім»;

- 95 осіб отримали б/в речі від благодійників