>
< Сієм, вієм, посіваєм!!!
14.01.2015 16:13 Вік: 10 yrs
Категорія: Новини

Нарада з головами квартальних комітетів


    14.01.2015 року, проведено нараду з головами квартальних комітетів індивідуальної забудови району.

    Провів нараду Соловйов О.М. – заступник голови ради з питань діяльності виконавчих органів ради.  У нараді взяв  участь заступник голови районної у місті ради  Задніпряний А.В., який  інформував присутніх про формування бюджету Суворовської районної у м.Херсоні ради на 2015 рік.

    На порядку денному було обговорено такі питання:

- Про виконання заходів щодо поліпшення санітарного стану території  сектора індивідуальної забудови  району в зимовий період, з метою недопущення травматизму мешканців.

    Про стан справ на кварталах інформував  завідувач відділу з питань життєдіяльності району - Донцов В.О.   

- Про забезпечення пожежної безпеки на об’єктах господарювання та у  житловому секторі в зимовий період 2014 - 2015 років.

    Інформував Скакун С.М. – інспектор сектора з питань благоустрою та індивідуальної забудови району відділу з питань життєдіяльності району.

- Про усиновлення дітей, відповідно до Порядку провадження діяльності усиновлення та здійснення нагляду за дотриманням прав усиновлених дітей, затвердженого ПКМУ від 08.10.2008р.№905.

    Інформувала  Дюкар Л.Ф. – заступник начальника служби у справах дітей.

- Про зміну режиму роботи кафе «Old Street» (вул.Горького,13).

    Інформував Соловйов О.М. – заступник голови ради з питань діяльності виконавчих органів ради.

    На нараді обговорювалися питання, очищення дренажних систем та зливової каналізації,  сплати земельного податку мешканцями кварталів району,  видачі довідок, а також шляхи вирішення проблем, що мають місце на кожному кварталі.