Тарас Шевченко – незламний борець України  >
06.03.2015 08:20 Вік: 10 yrs
Категорія: Новини

Нарада з головами квартальних комітетів


    05 березня було проведено нараду з головами органів самоорганізації населення - квартальних комітетів.

    На початку наради,  голова районної  ради Дурницький М.Ф.  привітав усіх присутніх жінок з наступаючим святом – Міжнародним жіночим днем.

    Було розглянуто питання порядку денного:

- Про проведення «Двомісячника з благоустрою та санітарного очищення території району» з 16 березня по 13 травня 2015 року, про що інформував Соловйов О.М.– заступник голови ради з питань діяльності виконавчих органів ради - завідувач відділу з питань життєдіяльності району.

-  Про порядок оформлення документів на присвоєння Почесного звання «Мати-героїня»,  інформував Зигало А.В. – керуючий справами виконкому районної у м.Херсоні ради.

- Про першочергові дії населення при виявленні підозрілих та вибухових пристроїв та у разі надзвичайних ситуацій, інформував Донцов В.О. – інспектор з питань цивільного захисту районної у м. Херсоні ради.

    Член ради ветеранів Суворовського району, голова комісії по роботі з ветеранами - Шадрін В.Д., інформував присутніх про оголошення 2015 року  Роком ветеранів Великої Вітчизняної війни та про підготовку заходів, присвячених 70-річчю Перемоги у Великій Вітчизняній війні, запросив до співпраці.

    Голови квартальних комітетів отримали відповіді на питання, що найбільше хвилюють мешканців і потребують допомоги та оперативного їх вирішення.