Прес-служба ДПІ у м. Херсоні ГУ Міндоходів у Херсонській області інформує: >
< Готуємося до зими
13.08.2014 14:34 Вік: 10 yrs
Категорія: Новини

Нарада з головами квартальних комітетів


   13.08.2014 року заступником голови ради з питань діяльності виконавчих органів ради - Соловйовим О.М., проведено чергову нараду з головами квартальних комітетів сектора індивідуальної забудови Суворовського району.

   На нараді було розглянуто питання:

- Про зміни тарифів на централізоване водопостачання та водовідведення, про що інформували представники МКП «Виробничого управління водопровідно-каналізаційного господарства м. Херсона»: начальник служби обліку та реалізації послуг - Горова О.Л., начальник юридичного відділу послуг - Глоба К.М.;

- Про організацію та проведення робіт з благоустрою та санітарної очистки прилеглих до домоволодінь територій сектора індивідуальної забудови району, а також щодо знищення бур’янів, зокрема, карантинної  амброзії;

- Про своєчасну організацію і виконання робіт з ліквідації наслідків складних погодних умов та запобігання виникнення пов’язаних із цим надзвичайних ситуацій, про що інформував Соловйов О.М. – заступник голови ради з питань діяльності виконавчих органів ради.

   Під час наради голови квартальних комітетів вирішували різні питання, що найбільше турбують мешканців, а також отримали відповіді на проблемні питання життєдіяльності, які постійно обговорюються і вирішуються спільно з підрозділами виконавчих органів районної ради.