Служба у справах дітей інформує >
< До 50-річчя утворення районів у м. Херсоні
25.11.2014 15:56 Вік: 10 yrs
Категорія: Новини

Засідання Суворовської міжвідомчої координаційно-методичної ради з правової освіти населення Суворовського району


    25.11.2014 року, керуючим справами виконкому, головою Суворовської міжвідомчої координаційно-методичної ради з правової освіти населення –               Зигало А.В., було проведено засідання ради, за участі начальника Суворовського районного управління юстиції у м. Херсоні – Негри К.А., начальника служби у справах дітей Суворовської районної у м. Херсоні Петрик Л.М. та членів ради.

    Негра К.А. - начальник Суворовського РУЮ у м. Херсоні інформувала щодо стану проведення право – роз'яснювальної роботи через мережу громадських приймалень, виїзних консультативних пунктів щодо надання первинної безоплатної правової допомоги малозабезпеченим громадянам похилого віку та інвалідам, а також відповіла на питання присутніх.

    Зигало А. В. – керуючий справами виконкому інформував присутніх щодо проведеної право-освітньої роботи членами міжвідомчої координаційно-методичної ради в установах та організаціях Суворовського району протягом 2014 року.

    Петрик Л.М. - начальник служби у справах дітей інформувала про проведені у навчальних закладах Суворовського району право – роз’яснювальні заходи та внесла пропозиції щодо проведення заходів і конкурсів з правової тематики у навчальних закладах району у 2015 році.

    На засіданні було обговорено пропозиції до плану роботи Суворовської міжвідомчої координаційно-методичної ради з правової освіти населення у 2015 році та затверджено план роботи на наступний рік.

                                                           Шановні мешканці!

    Суворовське районне управління юстиції надає безкоштовні юридичні консультації  малозабезпеченим громадянам похилого віку та інвалідам. Звертайтеся, будь ласка, за адресою: м. Херсон, вул. Фрунзе, 2.