Контролюємо санітарний стан району! >
< СЛУЖБА У СПРАВАХ ДІТЕЙ ІНФОРМУЄ.
24.07.2014 09:08 Вік: 10 yrs
Категорія: Новини

Влітку готуємося до зими!


   23 липня 2014 року, заступником голови районної у м. Херсоні ради -         Задніпряним А.В., було проведено чергове засідання районної комісії щодо своєчасної підготовки житлового фонду - будинків ОСББ, ЖБК і відомчого житла, що розташовані на території району, до роботи в осінньо-зимовий період 2014-2015 років.  

   Задніпряний А.В. поінформував присутніх про стан готовності внутрішньо-будинкових систем опалення житлових будинків ОСББ, ЖБК та відомчого житла, а також  отримання актів готовності відповідно до графіку, затвердженого спільно з теплопостачальними організаціями.

   У роботі комісії взяли участь: начальник управління житлово-комунального господарства Херсонської обласної державної адміністрації –

   Трибух І.П., завідувач сектора ЦЗН у Суворовському районі - Сафронов В.Ф., заступник начальника енергоінспекції МПК «Херсонтеплоенерго» - Тищенко Д.І.

   Запрошених керівників ОСББ, ЖБК та відомчого житла було заслухано з проблемних питань, що виникають у  ході підготовки до опалювального сезону та  шляхів  їх вирішення.

Також було розглянуто питання:

- своєчасного отримання актів та паспортів готовності до опалювального періоду;

- інформування мешканців про зменшення подачі природного газу;

- проведення з мешканцями роз’яснювальної роботи стосовно заміни стояків опалення у квартирах,  утеплення фасадів будинків, горищ, заміни вікон, дверей;

- необхідності встановлення на електричні кабелі автоматів, а у разі не працюючого резервного  електрокабелю - вжити заходів щодо усунення;

- у зв’язку зі збільшенням  тарифів на комунальні послуги, про надання мешканцям інформації щодо своєчасного оформлення документів на отримання компенсації та субсидій в управлінні праці та соціального захисту населення.