Мешканці Суворовського району за чисте довкілля! >
< Паління спричиняє загрозу життю і здоров’ю дітей!
26.03.2015 17:05 Вік: 9 yrs
Категорія: Новини


    25 березня, у виконкомі районної у місті ради відбулася нарада з головами правлінь ОСББ, ЖБК, керівниками відомчого житла, головами квартальних комітетів, за участі голови Суворовської районної у м. Херсоні ради -                    Дурницького М. Ф., заступника Херсонського міського голови - Трибух І. П., заступника голови правління з загальних питань Правління ПАТ «Херсонська ТЕЦ» - Рубана Ю.В., інженера ПП Херсонтеплогенерація» - Шенкіна В.Г., начальника теплової інспекції «Херсонтеплоенерго» - Росинського С. В., в.о. головного інженера «Херсонтеплоенерго» - Хожаїнова С. М., головного інженера ПрАТ «Херсонліфт» - Сердюка С.А.

    На початку наради, заступник  Херсонського міського голови – Трибух І.П., вручила Почесні грамоти міського голови,  за сумлінне виконання обов’язків та активну участь у громадському житті району головам правлінь ОСББ: «Старт» - Цигульській Р.Х., ОСББ «Каштан» -               Трегубко Ю.О., ОСББ «Козак» - Шевченко Н.А., ОСББ «Александрія» - Мартинюк Н.В. 

    Було розглянуто питання порядку денного:

1. Про виконання заходів енергозбереження.

2. Про підсумки проведення опалювального сезону 2014-2015 років та підготовку житлових будинків ОСББ, ЖБК та відомчого житла, розташованих на території району до роботи в осінньо-зимовий період 2015-2016 років.

3. Про проведення технічного обстеження ліфтового господарства в  житлових будинках ОСББ, ЖБК, та відомчого житла.

    Голова районної у м.Херсоні ради – Дурницький М.Ф.:

- звернув увагу присутніх на важливості  належної організації і проведення двомісячника з благоустрою та санітарного очищення території району, який проводиться з 16 березня по 18 травня, та запросив взяти участь 18 квітня у «Дні довкілля»;

- інформував про проведення щорічної дезінфекції водопровідних мереж м. Херсона;

- про протипожежні заходи у житлових будинках, згідно роз’яснень  засідання районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

    Інспектор з питань цивільного захисту – Донцов В.О., інформував присутніх з питання підготовки та переобладнання підвальних приміщень багатоповерхових житлових будинків для укриття мешканців під час надзвичайних ситуацій.