>
< ВОНИ ПОЗОРЯТЬ НАШЕ МІСТО
26.03.2015 12:54 Вік: 9 yrs
Категорія: Новини

Паління спричиняє загрозу життю і здоров’ю дітей!


    25 березня, з метою профілактики та недопущення тютюнопаління серед неповнолітніх, службою у справах дітей Суворовської районної у м.Херсоні ради, спільно з кримінальною міліцією у справах дітей лінійного відділу міліції на ст.Херсон проведено черговий рейд.

     На територіях, прилеглих до навчальних закладів Таврійського мікрорайону м.Херсона, було виявлено 4 учня під час куріння тютюнових виробів.

     Неповнолітніми вчинено адміністративне правопорушення, передбачене ст. 175-1 КУпАП «Куріння тютюнових виробів у заборонених місцях». Одного неповнолітнього курця до відповідальності притягнуто вже вдруге. Матеріали щодо вчинення адміністративного правопорушення неповнолітніми, направлені до суду.

     З учнями та членами їхніх сімей було проведено профілактичну роботу щодо наслідків скоєння адміністративних правопорушень неповнолітніми та небезпеки паління для здоров’я дітей. Батьків попереджено про адміністративну та кримінальну відповідальність за життя, здоров’я, утримання та виховання неповнолітніх.

                                                 Шановні мешканці!

                      Не будьте байдужими до життя і здоров’я дітей!

     Якщо Вам стало відомо про випадки, що можуть спричинити загрозу життю та здоров’ю дитини, просимо звертатися до служби у справах дітей Суворовської районної у м.Херсоні ради за адресою: м.Херсон, просп. Ушакова, 47, тел. 49-31-24, або до кримінальної міліції у справах дітей Суворовського відділу міліції за адресою: м.Херсон, вул. Маяковського, 10, тел. 45-96-94.