>
< Шановні працівники радіо, телебачення і зв’язку!
14.11.2014 08:17 Вік: 10 yrs
Категорія: Новини

Привітання з Днем працівника сільського господарства


                                                     Шановні аграрії!

    Суворовська районна у м.Херсоні рада та її виконавчий комітет  вітають Вас із професійним святом - Днем працівника сільського господарства!

    Це свято справжніх господарів української землі, які щоденною невтомною працею прославляють Херсонщину. Це - свято усіх, хто з душею та любов’ю в серці вирощує хліб, худобу, овочеві та фруктові культури, займається переробкою продукції. Ваша праця споконвіку була і буде основою  життя народу.

    Ваша мета - добробут земляків. Адже Херсонщина - самодостатній хліборобський край з міцними сільськогосподарськими традиціями, працьовитими людьми завжди була, є і буде серед кращих областей України.

    Високі показники виробництва сільськогосподарської продукції ми маємо завдяки важкій і життєво необхідній повсякденній праці, терпінню, мудрості та відданості аграріїв. Ми віримо, що спільними зусиллями зробимо життя наших земляків багатим і щасливим!

    Шановні хлібороби, механізатори, тваринники, працівники і ветерани агропромислового виробництва, щиро дякуємо усім вам за ваші золоті руки, любов і повагу до землі.

    Бажаємо Вам миру і спокою, сприятливої погоди і щедрих врожаїв, міцного здоров’я, сімейного затишку і благополуччя, професійних здобутків та успіхів, достатку і здійснення творчих планів і задумів на благо українського народу!

З повагою та найкращими побажаннями

Голова Суворовської 

районної  у м. Херсоні ради                                              М.Ф. Дурницький