Ти Як? >
01.07.2024 10:20 Вік: 109 days
Категорія: Новини


Інформація про роботу відділу з питань життєдіяльності району за червень 2024 року

 

Упродовж червня, керівництвом виконкому здійснено 13 об’їздів з перевірки санітарного стану території Центрального району. За результатами оглядів та отриманої від голів правлінь ОСББ та квартальних комітетів оперативної інформації, було виявлено 48 стихійних сміттєзвалищ та 31 локація ділянок, які потребують покосу трави. Для вжиття відповідних заходів реагування, інформацію передано до Департаменту міського господарства міської ради та КП «Парки Херсона».  

Організовано зустріч з голів ОСББ Центрального району з начальником Херсонської міської військової адміністрації Р.Мрочко для розгляду нагальних проблемних питань, вирішення питання заборгованості за комунальні послуги, утримання прилеглих до житлових будинків ОСББ територій в належному санітарному стані.

За заявами громадян району проведено 11 виїзних комісій, за результатами роботи яких складено акти обстеження матеріально - побутових умов мешканців, квартири (будинки) яких було пошкоджено внаслідок надзвичайної ситуації воєнного характеру.

Прийнято участь у роботі постійно діючої комісії з обстеження зелених насаджень на території м. Херсона.

Для полагодження пошкоджених вікон, дверей, дахів, 4 мешканцям району видано будівельні матеріали: плівка (тарпаулін) – 8 шт. (160 м2), рейка – 12 шт, дошка 2000х10х25; 3шт. ремкомплектів.

Інформацію по 15 будинкам передано до груп швидкого реагування Департаменту міського господарства міської ради для проведення ремонтних робіт.