Управління праці та соціального захисту населення інформує: >
< СЛУЖБА У СПРАВАХ ДІТЕЙ ІНФОРМУЄ:
01.08.2014 14:43 Вік: 10 yrs
Категорія: Новини

Голови квартальних комітетів отримують інформацію для мешканців


   01.08.2014 року заступником голови ради з питань діяльності виконавчих органів ради - Соловйовим О.М., проведено чергову нараду з головами квартальних комітетів сектора індивідуальної забудови Суворовського району.

   На нараді було розглянуто питання:

1. Про організацію та проведення робіт з благоустрою та санітарної очистки прилеглих до домоволодінь територій сектора індивідуальної забудови району, а також щодо знищення бур’янів, зокрема, карантинної   амброзії.   

2. Про надання довідок про склад сім’ї у секторі приватної забудови Суворовського району – інформувала, запрошена на нараду, головний спеціаліст Суворовського РВ у м.Херсоні УДМС України в Херсонській області  - Білоус Вікторія Миколаївна.

   Квартальним було надано  інформацію:

-  про  місце та години прийому громадян дільничними інспекторами міліції;

-  інформацію для мешканців  із запровадження компенсації додаткових витрат на оплату комунальних послуг в умовах підвищення цін і тарифів на послуги у 2014 році.

   Під час наради голови квартальних комітетів вирішували  питання, що найбільше турбують мешканців, а також отримали відповіді на проблемні питання життєдіяльності, які постійно обговорюються і вирішуються спільно з підрозділами виконавчих органів районної ради.