Навчання з питань поводження під час надзвичайних ситуацій >
< Управління праці та соціального захисту населення інформує:
09.02.2015 16:51 Вік: 10 yrs
Категорія: Новини


    09.02.2014 року спеціалістами сектора з питань житлового господарства було проведено рейд щодо дотримання Правил благоустрою та санітарного очищення району на вулицях: Покришева, 49-ї Херсонської Гвардійської дивізії, Карбишева.

    На прилеглій до аптеки території, за адресою: вул. 49-ї Херсонської Гвардійської дивізії,33,  виявлено захаращення  поваленим гіллям та сміттям.

    КП «Ліки Херсонщини» надано припис прибрати  територію від сміття та гілок до 09.02.2015 року.

    Шести головам правлінь  ОСББ було надано приписи щодо несвоєчасного вивезення поваленого гілля та опалого листя на прилеглих територіях до житлових будинків.

    Надано попередження керівникам:

- супермаркету « Сільпо», вул.49-ї Херсонської Гвардійської дивізії,45;

- магазину «Уют»,  вул.49-ї Херсонської Гвардійської дивізії,19;

- магазину «Обновка», вул.49-ї Херсонської Гвардійської дивізії,33-А, про  негайне   наведення санітарного стану на  прилеглих, до будівель  територіях.

    Зелені зони вулиці 49-ї Херсонської Гвардійської дивізії,45 захаращені сміттям та палим листям. Прибордюрна зона  не прибрана – великий шар бруду та минулорічного листя.

    Також направлено листи:

- начальнику управління транспортної дорожньої інфраструктури і зв’язку департаменту житлово-комунального господарства міської ради - Нікітенкову В.І. щодо вирішення  питання ремонту зливової каналізації з непарної сторони вулиці (фото додається);

 - директору департаменту житлово-комунального господарства міської ради Молнар Н.В. щодо неякісного прибирання вулиці підрядним підприємством «Грінпарксервіс» (фото додається).