Прес-служба ДПІ у м. Херсоні ГУ ДФС у Херсонській області інформує: >
< Суботник у ландшафтному парку «Таврійський»
25.03.2015 08:08 Вік: 9 yrs
Категорія: Новини

Привітання голови районної у м. Херсоні ради з Днем працівників Служби безпеки України


           Шановні працівники і ветерани Служби безпеки України!

    Від імені Суворовської районної у м.Херсоні ради, прийміть щирі вітання з нагоди професійного свята – Дня працівників Служби безпеки України! Служба безпеки є державним правоохоронним органом особливого призначення. Вона стоїть на сторожі законних інтересів держави та прав громадян, захищає від злочинних посягань суверенітет, конституційний лад, територіальну цілісність України, її економічний, науково-технічний та оборонний потенціал.

    У сучасних нелегких соціально-економічних умовах на Вас покладена дуже відповідальна місія - приймати та вживати невідкладні заходи по забезпеченню державної безпеки та конституційного ладу. Ми цінуємо Вашу професійність, мужність та надійність, висловлюємо впевненість, що Ваші досвід, висока майстерність та самовідданість будуть надійним гарантом додержання законодавства. Нехай і надалі буде цілеспрямованою і плідною Ваша праця, ніколи не вичерпується енергія творчих пошуків для здобутків і перемог.

    З нагоди професійного свята бажаю всім військовослужбовцям, працівникам і ветеранам Служби безпеки України  міцного здоров`я, благополуччя, натхнення, невичерпної життєвої енергії, пошани і нових професійних успіхів. Нехай щодня ваше життя буде щасливим і радісним, а в сім`ях панують тепло і затишок.

    Дякуємо Вам за те, що всі ці роки ви працюєте на благо України і її народу!

З повагою

Голова Суворовської районної

у м.Херсоні ради                                                                        М.Ф. Дурницький